Maxhaust Active Sound-System je za športne moške kar je puder za modne dame.
Pogledi se lahko obračajo za zvokom vašega vozila tudi če nimate V10 motorja. Kako? Z Active Sound-System Maxhaust lahko ekonomičen in okolju prijazen avto rohni kot prava zverina.
Ljubite udobje, prijazno porabo ter okoljsko nespornost vašega avtomobila, vendar bi radi da zarohni ko odpeljte s parkirišča? To lahko dobite brez invazivnih posegov v vozilo. Namesto močnejšega motorja vrgadite elektronski modul. Ta ojača zvok motorja v realnem času preko notranjih ali zunanjih zvočnikov, pri čemer za referenco jemlje navor ter hitrost vrtenja motorja, kar ima za posledico odziv zvoka v realnem času. To pomeni, da se bodo za vami obračali pogledi, popolnoma prepričani, da se pod pokrovom skriva huda mašina.

Zvok prilagajate svojim željam in okusu preko mobilne aplikacije, shranite najljubše nastavitve, ter prilagodite avtomatsko vklapljanje in izklapljanje (na primer izklop, ko potujete s hitrostjo višjo od 120km/h). Vklop/izkop in izbiro shranjenih profilov upravljate tudi z gumbi v vozilu preko MMI drive, gumba cruise control ali gumba ESP. Zvok je vedno pod vašim popolnim nadzorom.

Slišnost zvoka v kabini lahko prilagodimo glede na pozicioniranje zunanjih zvočnikov. Število zunanjih zvočnikov poljubno izbirate, morebitne omejitve predstavlja le dodatna oprema vozila, ki zavzema potrebni prostor (pri čemer je vedno možno vgraditi vsaj 1 zvočnik). Ekipa naših izkušenih mehanikov in inženirjev bo vaš avto preobrazila v 6 do 8 urah, tako da zvočni sistem ne bo opazen ne na zunanjosti vozila, niti v kabini. Zanj boste vedel le vi.

 Set za vgradnjo je univerzalen, kar pomeni da se ga lahko prenese na vaš naslednji avto.

Naši tehniki s področja optimizacije vozil vam bodo svetovali o izbiri ustreznega paketa za vaše vozilo, vam strokovno vgradili izbrani sistem in z vami raziskali možnosti uporabe, ki vam jih sistem Maxhaust ponuja.
Naj se vas opazi!
Več o Active Sound-System Maxhaust lahko preberete na www.maxhaust.com
Svoj paket pa si rezervirajte tukaj.