Podjetje AUTO-MEX d.o.o. je odprlo svoja vrata leta 1991. Skozi leta sledenja razvoju avtomobilske industrije, rednih izobraževanj in nabiranja izkušenj se je primarna dejavnost avtomehanike razširila še na storitve avtoelektrike in avtoelekrtonike, danes pa vam ponujamo tudi posege za optimizacijo delovanja vozila, kot je chiptuning. Visoka uposobljenost osebja, uporaba kakovostnih specialnih orodij in dolgoletne izkušnje zagotavljajo strokovna in kvalitetna popravila. Svoj uspeh merimo na zaupanju številnih zadovoljnih strank, ki se rade vračajo k nam. Ponosni smo tudi na sodelovanja s številnimi pooblaščenimi serviserji na področju avtoelektronike in optimizacije delovanja vozil.
Ker razpolagamo s sodobno opremljenimi prostori in vsemi potrebnimi diagnostičnimi aparati, servisiramo vse znamke vozil, čeprav smo se v zadnjih letih bolj poglobili v osebna vozila VAG skupine.

Naš cilj je stranki zagotoviti ugodno, a zanesljivo popravilo, kar pomeni, da si vzamemo čas, da odkrijemo dejansko napako na avtomobilu in odpravimo vzrok težave. Tako se izognemu nepotrebnim menjavam posameznih delov in ostalim invazivnim posegom v vaše vozilo.

NAŠA EKIPA

Urban

Urban

Marina

Marina

Urška

Urška

Leon

Leon

Martin

Martin

Borut

Borut

Aljaž

Aljaž