NOVO!
Nadomestni ključ za številne modele vozil Marcedes-Benz na zalogi

 

 

Izgubil. –  Povozil. – Padel v školjko. – Končal v morju. – Pogrizel ga je pes. – Tamali ga je vrgel v odtočni jašek. 

Kodiranje novih Mercedesovih ključev je ena naših najbolj zabavnih storitev.  Sicer ne zato, ker bi bilo kodiranje tako razburljivo ampak, ker nas med čakanjem  vedno nasmejete s svojimi zgodbami o tem, kaj se je zgodilo prejšnjemu ključu.

Odslej vam ne bo več potrebno čakati na naročilo ključa pri pooblaščencu. Z nami dobite nov ključ za vaš Mercedes takoj.

 

Kako je mogoče da pri vas ključ dobimo takoj?

Ključi se rodijo vsi enaki, skozi proces kodiranja pa ga pripišemo točno določenemu avtomobilu. Pri pooblaščencu bodo ključ na vaše vozilo kodirali že v tovarni, zato morate navadno počakati nekaj dni preden ključ dobite. Pri nas smo postopek obrnili in ključ kodiramo neposredno v prisotnosti avtomobila.

 

Je kodiranje ključa pri vas varno?

Oba ključa, pooblaščenčev in naš, sta na koncu postopka kodiranja povsem enaka in oba enako varujeta vaše vozilo pred krajo.

Naši inženirji vam bodo obnemen onesposobili delovanje vseh ključev, ki jih nimate več ali jih morda niste nikdar prejeli, če ste kupili rabljeno vozilo. Sedaj ste lahko povsem mirni, da bo vaš Mercedes naslednje jutro še vedno na parkirišču.

 

Stranke nas pogosto vprašajo ali lahko kar kdorkoli Mercedesu kodira nov ključ?

Odgovor je; ne. Oprema, ki tovrstne posege omogoča je zaščitena in izsledljiva. Oseba, ki poseg opravi je dolžna, enako kot uradni zastopniki znamke, preveriti lastništvo vozila in hraniti dokaze o izvedeni storitvi.

 

Bojan vas z odogovori na vsa vaša vprašanja čaka na telefonski številki 051-663-458 ali za spletnim obrazcem.