Servisiranje novih vozil že dolgo ni več izključno v domeni pooblaščenih serviserjev. Ne nasedajte zavajujočim priporočilom proizvajalcev in pooblaščenih serviserjev. Servisiranje svojega povsem novega vozila lahko zaupate svojemu serviserju brez strahu, da bi izgubili tovarniško garancijo.
Glede na Uredbo komisije EU št.461/10 z dne 27.5.2010, ki je stopila neposredno v veljavo 1.6.2010 lahko popravila in vzdrževanje (servisiranje) motornih vozil tudi v času trajanja tovarniške garancije izvajajo vsi serviserji motornih vozil, ki so registrirani za popravljanje in vzdrževanje (t.j. imajo obrtno dovoljenje). Pri tem morajo upoštevati navodila proizvajalca ter za opravljenjo delo izstaviti račun. Uredba prav tako dopuša vgradnjo nadomestnih delov različnih izvorov, ki pa morajo biti originalu enakovredni.
Naši servisni tehniki se redno izobražujejo na področju servisnih novosti in novih tehnologij. Razpolagajo tudi z vsemi servisnimi informacijami za vaše vozilo. Tako vam lahko zagotovimo, da je vaše vozilo servisirano na visokem nivoju, vi pa ste lahko brezkrbni.
V naši delavnici lahko opravite servise novih vozil vseh znamk vozil. Ob servisu vam potrdimo servisno knjižico in s tem ohranimo tovarniško garancijo. Za novejša vozila znamk Audi, Volkswagen, Seat in Škoda, ki nimajo več papirantih servisnih knjižic, bomo servis vpisali v digitalno servisno knjižico vozila in vam izdali potrdilo o vpisu servisa. Odločitev za vgradnjo originalnih ali originalom enakovrednih delov pa prepuščamo vam. Brez skrbi; naš servisni svetovalec vam bo pri izbiri skrbno svetovali. V kolikor bi to bilo potrebno, boste pri nas tudi uveljavljali garancijo za dele, ki smo vam jih mi dobavili in vgradili.